All for Joomla All for Webmasters

WWW.SOMERSET.PL

Polonia z okolic Somerset i Bristolu

 

Schabowy nadziewany pieczarkami i serem

Więcej
1 rok 6 miesiąc temu - 1 rok 6 miesiąc temu #9 przez Kasia
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Składniki :

300g pieczarek
1 cebula
1 łyżka masła
100g żółtego sera
5-6 plastrów schabu bez kości
sól
pieprz
bułka tarta
jajko
olej do smażenia

Sposób przygotowania przepisu:
Pieczarki i cebulę oczyść, drobno pokrój. Podsmaż na rozgrzanej patelni z masłem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Schab rozbij. Na środku ułóż przesmażone pieczarki i kawałek żółtego sera. Złóż na pół i zepnij wykałaczką. Obtocz w rozbełtanym jajku a następnie w bułce tartej. Smaż na rozgrzanej patelni na złoty kolor z każdej strony.
Last edit: 1 rok 6 miesiąc temu by Kasia.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.141 s.

www.somerset.pl  Portal polonijny - Somerset, Bristol, Exeter i okolice